Читај ми!

И Елен Помпео скида бели мантил

Када јој истекне уговор о снимању осме сезоне популарне серије „Увод у анатомију“, америчка глумица Елен Помпео неће се више враћати лику Меридет Греј.

Звезда Увода у анатомију (Grey's Anatomy), америчка глумица Елен Помпео, најавила је да ће напустити ту телевизијску серију, пренео је шоу-бизнис сајт Диџитал спај (Digital Spy).

Глумица, која у серији игра докторку Мередет Греј, потврдила је да највероватније неће остати у глумачкој постави после актуелне, осме сезоне.

„Нисам рекла да идем даље. Рекла сам да, када ми уговор истекне после осме сезоне, вероватно га нећу обновити. Мислим да је свету доста Мередет Греј", објаснила је 41-годишња глумица.

Елен Помпео нема ништа против да глумица Чајлер Ли, која у серији игра Лекси Греј, преузме њену позицију у серији.

„Ако је то оно што Чајлер жели и што сви желе, наравно да сам за!", нагласила је уметница којој је улога у популарној серији донела бројне номинације за награде и неколико признања.

То је трећа велика промена у глумачкој постави серије. Кетрин Хајгл и Ти Ар Најт који су тумачили улоге Изи Ственс и Џорџа О'Малија, опростили су се од гледалаца током шесте, односно, на крају пете сезоне.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије