Читај ми!

Шта ће нам било шта осим веша?

Викторијин анђео Миранда Кер ужива у својим новим облинама и тврди да се тек однедавно осећа потпуно женствено. Аустралијска манекенка открива да са супругом Орландом Блумом, али и гостима, по кући носи само доњи веш!

Супруга глумца Орланда Блума, манекенка Миранда Кер признала је да воли да буде скоро нага, пренели су светски медији.

Миранда Кер, која је постала мајка у јануару, тврди да понекад гости који дођу код ње и њеног супруга у посету не носе ништа сем веша.

„Ево ја сам тренутно у боксерицама", рекла је Кер. „Осећам се природније када сам у боксерицама, него да сам сасвим гола", додала је манекенка.

Аустралијска манекенка истакла је и да се после трудноће њено тело променило и да се сада осећа много женственије.

„Моји бокови су шири, а груди су ми знатно веће, тако да се након трудноће осећам као права жена", нагласила је Миранда која се недавно придружила екипи Викторијиних анђела на великој „Бомбшел" турнеји.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије