Читај ми!

Марион Котијар постала мама

Дечак за кога су родитељи, славни француски пар Марион Котијар и њен партнер, глумац и режисер Гијом Кане, одабрали име Марсел, дошао је на свет у четвртак увече. Мали Парижанин је прво дете једне од најпопуларнијих француских глумица и поносне власнице Оскара.

Француска оскаровка Марион Котијар и њен партнер, глумац и режисер Гијом Кане постали су родитељи. Јунакиња филма Живот у ружичастом родила је сина Марсела, који је њено прво дете.

Син славног пара на свет је дошао у четвртак увече у Паризу, а мама и беба се осећају добро, преносе светски медији, додајући да је Марион веома срећна што је постала мајка.

Тридесетпетогодишња глумица и њен три године старији колега први пут су заједно играли у француском филму Воли ме ако се усуђујеш 2003.године, а у вези су од 2007. године. Иако Марион на руци носи Канеов дијамантски прстен, пар није званично верен.

Марион Котијар је за филм о Едит Пјаф 2008. године награђена Оскаром. Прошле године номинована је за Златни глобус за улогу у филму Девет.

Играла је у филму Почетак са Леонардом Дикаприом и у филмском серијалу Такси, а њен нови филм Поноћ у паризу (Midhight in Paris) редитеља Вудија Алена отворио је 11. маја Филмски фестивал у Кану.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије