Читај ми!

Опет у затвору

Непоправљиви Пит Дохерти поново је иза решетака. Овог пута британски певач кажњен је због поседовања кокаина, а у затвору ће провести шест месеци.

Након вишеструких проблема које је британски музичар Пит Дохерти у последње време имао са законом, осуђен је на шест месеци затвора због поседовања кокаина.

Музичар је пред судом у Лондону признао кривицу и пребачен је на служење казне, пренеле су агенције.

Певач групе „Бејбишејмблс" (Babyshambles), фронтмен „Либертинса" (The Libertines) и бивши момак макененке Кејт Мос ухапшен је у оквиру полицијске истраге смрти богате наследнице Робин Вајтхед, која је умрла прошле године од, како се верује, прекомерне дозе наркотика.

Дохерти (32) је у више наврата служио затворске казне због узимања дроге, алкохола, саобраћајних прекршаја и крађа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије