Читај ми!

Изложба у част Александра Меквина

Под називом „Александар Меквин: дивља лепота“ од 4. маја до 31. јула у Метрополитен музеју биће изложене креације чувеног британског дизајнера. Изложба је најављена истоименом гала вечером којој су присуствовале многе познате личности.

Припадници холивудске и модне елите окупили су се на гала вечери у Њујорку како би одали почаст покојном британском креатору Александру Меквину који је извршио самоубиство фебруара 2010. године.

Скуп под називом „Александар Меквин: дивља лепота" приређен је у Институту за костим Метрополитен музеја, а у његову част у музеју ће од 4. маја до 31. јула бити отворена изложба под истим називом.

Вечером су председавали француски бизнисмен Франсоа-Анри Пино који води ланац продавница луксузне робе и његова супруга, мексичка глумица Селма Хајек.

Њихови помоћници били су оскаровац Колин Фирт, британска модна креаторка Стела Макартни и главна уредница часописа Вог (Vogue), Ана Винтур.

Гала свечаности присуствовали су и Џенифер Лопез са супругом Марком Ентонијем, Гвинет Палтроу, Пенелопe Круз, Џесика Алба, певачица Ферги и Сара Џесика Паркер.

Присутна је била и Меквинова наследница на челу његове модне куће, Сара Бартон која је креирала венчаницу за невесту британског принца Вилијама, Кејт Мидлтон.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије