„Миранди“ вереница родила сина

Звезда серије „Секс и град“ Синтија Никсон постала је мама по трећи пут, пошто јој је њена дугогодишња партнерка Кристина Маринони родила сина.

Глумица Синтија Никсон (44) и њена партнерка Кристина Маринони постале су поносни родитељи једног дечака.

Макс Никсон-Маринони рођен је у понедељак, а Синтијин заступник за јавност изјавио је да се Кристина и малишан осећају добро.

Било какве друге детаље о трудноћи, која је доскоро држана у тајности, није изнео.

Миранда из серије Секс и град и њена 43-годишња партнерка су се вериле 2009, а заједно су седам година.

Синтија има двоје деце, 14-годишњу Саманту и осмогодишњег Чарлса из претходне везе са професором Денијем Мозесом. Деца живе са глумицом и Кристином у Њујорку.

Пар жели да се венча, али му закони у САД то не дозвољавају, због чега активно учествује у кампањи за легализацију истополних бракова.

Број коментара 30

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије