Најпожељнији опет слободни

Најлепше жене Холивуда Сандра Булок, Скарлет Јохансон и Џенифер Анистон поново су саме. На листи најпожељнијих и однедавно слободних су и Шон Пен и Тони Паркер. Разлази и разводи славнима нису били пријатни, али се многи надају да ће напокон успети да придобију њихову наклоност.

Протекла година ће у Холивуду бити запамћена по бројним свађама, раскидима и разводима, јер су пуцале чак и везе које су сматране нераскидивим, а резултат је драстично повећање броја звезда које самују у својим пространим, луксузним вилама.

Због свега тога, сајт Purepeople дошао је на идеју да састави листу најпожељнијих самаца у Холивуду.

Једна од њих је, свакако, глумица Сандра Булок, која после развода од неверног Џесија Џејмса није нашла новог партнера, већ се посветила свом усвојеном сину, Луију Бардоу.

Још једна свежа распуштеница, Скарлет Јохансон, ушетала је у клуб најпожељнијих самица, али захваљујући свом љупком изгледу и бујним облинама, 26-годишњој глумици неће бити сувише тешко да нађе своју „јачу половину".

Британка Кира Најтли, која је недавно раскинула петогодишњу везу са Рупертом Френдом, започела је 2011. годину без партнера, иако би многи волели да је виде поред новог Спајдермена, Ендруа Гарфилда, са којим глуми у филму Never Let Me Go.

Од развода 2008. године од музичара Ројстона Ленгдона из групе „Спејсхог", с којим има шестогодишњег сина Мајла, Лив Тајлер се и даље чува за оног правог.

На листи је и краљица холивудских самица Џенифер Анистон, која од развода са Бредом Питом и романсом са певачем Џоном Мејером, као да не може да пронађе сродну душу.

У мушком табору, први на листи је Шон Пен, који, од када се развео од Робин Рајт, све своје време посвећује Хаитију, где је, после разорног земљотреса, провео 10 месеци помажући пострадалом становништву.

Након развода од Хали Бери, која је нашла утеху у наручју француског глумца Оливијеа Мартинеза, канадски манекен Габријел Обри окушао је срећу са старлетом Ким Кардашијен, али се све брзо завршило.

После бурне бракоразводне парнице и дефинитивног растанка од Еве Лонгорије, Тони Паркер је поново сам. Будући да тај заводник највише воли темпераментне црнке, мораће добро да се намучи, пошто су изазовне славне даме таквог описа, попут Еве Мендез или Салме Хајек, већ све заузете.

Чејс Крофорд ће, по свему судећи, прославити Дан заљубљених сам, осим ако убрзо не пронађе себи партнерку, а ових дана самује и Ејдријен Броуди, бивши дечко Елзе Патаки.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара