Кен и Барби поново заједно?

Хоће ли Барбика и Кен поново бити заједно? Седам година после раскида, Кен ће поново покушати да освоји Барбикино срце, шушка се, већ на Дан заљубљених, а љубитељи тих лутака могу да помогну гласањем и на тај начин одлуче о судбини велике љубави.

Љубитељима популарних играчака Барби и Кен омогућено је да гласају о судбини најчувенијег пара међу луткама и одлуче хоће ли се помирити након седам година.

Играчке познате генерацијама девојчица, Барби и Кен, после 43 године забављања, раскинули су 2004. године на Дан заљубљених.

На Фејсбук страници „Матела", произвођача чувених лутака, наводи се да је згодна плавуша, након раскида, почела да се дружи са аустралијским сурфером Блаином.

Кен се бацио на изградњу каријере, добијање улоге у филму Прича о играчкама 3 и појављивање на Недељи моде у Њујорку. Ипак, како наводе представници компаније, Кен и даље жели да придобије пажњу старе љубави.

„Кен зна да је Барби једина лутка за њега", тврде у „Мателу".

Управо због тога су у Њујорку поставили билборде с натписом: „Барби, можда смо од пластике, али наша љубав је права".

Кен, наводно, жели да поново освоји Барбикино срце на овогодишњи Дан заљубљених.

Не зна се како ће резултати анкете утицати на судбину лутка Блаина, ако Барби одлучи да се врати Кену.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије