Памелу изули на аеродрому

Због пооштрених мера контроле на америчким аеродромима, ни бивша „Плејбојева“ зечица Памела Андерсон није била поштеђена непријатности. Особље је од ње затражило да изује чизме са високим потпетицама.

Судећи по њеној популарности, али и чињеници да стално путује авионом, мало ко би могао да претпостави да ће особље на аеродрому детаљно проверавати и бившу „Плејбојеву" зечицу Памелу Андерсон.

Америчка глумачка звезда која је светску славу стекла захваљујући улози у серији Чувари плаже (Baywatch) морала је, између осталог, и да изује и чизме са високим потпетицама при одласку из Лос Анђелеса.

Четрдесеттрогодишња уметница летела је у Далас, уочи веома важног спортског догађаја Супербоула, финалне утакмице националне лиге у америчком фудбалу.

Упркос великој популарности, заносна плавуша рођена у Канади била је подвргнута сигурносној контроли баш као и сви остали путници.

Мере сигурности на америчким аеродромима појачане су у последњих неколико месеци, како би се могућност потенцијалних терористичких напада свела на минимум.

Нове мере укључују и скенирање тела, што је изазвало бројне контроверзе.

Но, док су неки путници беснели због излагања чарапа погледима непознатих особа, Памела је грациозно изула чизме и прошла кроз скенер у црним хулахопкама, преноси Дејли мејл.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара