Кад бивши неће да се исели

У кући Кристине Агилере одиграва се необична драма. Бивши муж, од кога се развела пре готово четири месеца, одбија да се исели, док у истој вили живи њен садашњи дечко и трогодишњи син.

Када би зидови у кући Кристине Агилере могли да причају, несумњиво би имали много тога занимљивог да кажу.

Наиме, иако је развод на снази већ скоро четири месеца, 30-годишња певачица и даље у кући на Беверли Хилсу живи са Џорданом Бретменом, бившим мужем јер он одбија да се исели.

Ситуацију додатно отежава чињеница да одскора у тој истој кући живи и певачицин садашњи дечко Метју Рутлер.

„Постало је стварно чудно", један блиски пријатељ објашњава ситуацију у вили, у којој такође живи и трогодишњи Макс, Кристинин и Џорданов син.

Колико је певачица очајна говори и информација која је у јавност доспела посредством добро обавештеног извора да је у једном клубу утеху покушала да нађе у алкохолу и на крају расплакала.

„Причала је о Џордану и кући и о томе како јој је тешко да се избори са тренутном ситуацијом и да се брине о Максу", додао је извор.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије