Бахатост или заштита приватности?

Тинејџерски срцеломац Џастин Бибер не бира начин да заштити приватност. Његов телохранитељ Кенет Хамилтон приведен је због напада на фотографа који је покушао да слика певачку звезду.

Њујоршка полиција привела је телохранитеља тинејџерске звезде Џастина Бибера због напада на папараца након којег је несрећном фоторепортеру помоћ пружена у болници.

Према речима папараца Џејсона Николаса, телохранитељ Кенет Хамилтон га је шчепао када је покушао да услика младу певачку звезду на изласку из једног њујоршког хотела.

„Бибер је изашао окружен обезбеђењем, а ја им нисам сметао, само сам извадио апарат и сликао га. Телохранитељ ме зграбио и гурнуо на оближњи аутомобил. Био је веома груб и све се дешавало наочиглед Џастина који је мирно ушао у ауто", објаснио је Николас.

Међутим, оно што је уследило још више је изненадило фотографа.

„Када је Бибер ушао у ауто, приљубио је уста уз прозорско стакло и испустио неки урлик, попут примитивног крика. Било је тако чудно", додао је папарацо и пожалио се да од тада има болове у доњем делу кичме.

Са друге стране, 16-годишњи певач инцидент уопште није коментарисао у јавности.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара