Хали Бери почиње битку за старатељство

Позната глумица Хали Бери упустиће се у судску битку за старатељство над ћерком Налом са бившим дечком, канадским манекеном Габријелом Обријем. Колико се глумица озбиљно припрема говори и чињеница да је одустала од снимања филма "New Year's Eve".

Холивудска глумица Хали Бери припрема се за битку на суду са бившим дечком Габријелом Обријем око старатељства над њиховом двоипогодишњом ћерком Налом.

„Хали је озбиљно забринута за безбедност ћерке, док се она налази код оца на дужи период и спремна је да предузме све неопходне мере како би је заштитила", изјавио је њен заступник за јавност.

Како би била спремна за исцрпне судске парнице, Хали је одустала од роле у филму New Year's Eve, чије снимање почиње ове недеље. Заменила ју је Кетрин Хајгл.

„Покушала је да разреши питање старатељства са Габријелом на љубазан начин, али он није показао интересовање за то. Због тога, Хали нема друго решење, осим да тражи судску интервенцију", додао је представник за јавност.

Канадски манекен Габријел Обри је, крајем прошле године, предао захтев суду да буде законски признат као Налин отац, како би делио старатељство са глумицом, са којом је прекинуо везу у априлу.

Хали Бери, добитница Оскара за Бал монструма. Позната је и по улогама у филмовима Умри неки други дан, Жена мачка, Готика и серијалу Икс мен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије