Наравно да хоћу у политичаре!

Плејади успешних глумаца који су претрчали у политичке воде могао би да се придружи и Алек Болдвин. Када у будућности буде на некој функцији холивудска звезда тврди да ће се највише залагати за припаднике средње друштвене класе.

Један од овогодишњих добитника награде Удружења филмских глумаца Алек Болдвин признао је да поред продукцијског рада у ТВ мрежи и снимања серије 30 Rock, размишља да се упусти и у политички живот.

Коментаришући кандидатуру за неку битнију политичку функцију, холивудски уметник истакао је да ће и он и бирачи морати мало да сачекају, јер мора да заврши тренутно започете обавезе.

Глумац се нашалио рекавши да претендује на високе функције, да би волео да у његовом ресору буде баш много људи, али да ниједна сарадница не би била у опасности да понесе његов веренички прстен.

Болдвин није прецизирао када тачно планира да се активно укључи у политику, али је био веома јасан када је реч о томе кога жели једног дана да представља и додао да је изузетно задовољан садашњим гувернером америчке савезне државе Њујорк.

„Политичкој сцени недостају људи који нису изгубили из вида шта за Америку представља средња класа. Верујем да је и њима потребно да на јавној функцији коначно буде неко ко ће бринути о њима", оценио је један од актера филма Лов на Црвени октобар.

Себе сматра припадником средњег сталежа, иако је током филмске каријере зарадио поприлично богатство и каже да се школовао на државним универзитетима у Вашингтону и Њујорку, јер није имао новца за Харвард или Јејл.

„Никада себе нисам доживљавао као холивудску звезду, одлазио сам на посао и радио, као што то свакодневно чине милиони људи, слава ме није променила, ја и даље осећам да припадам средњој класи," истакао је Болдвин неке од карактеристика које би му донеле велики број гласача у евентуалним предизборним кампањама.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије