Пола века на дијети

Заводљива плавуша из серије и филмова „Секс и град“ Ким Катрал открива да јој се здрав живот у младости сада исплаћује кроз витку фигуру. За разлику од већине дама, ова глумица већ деценијама не води рачуна о телу како би се допала мушкарцима, већ себи.

Ким Катрал је позната по виткој фигури, па ипак, звезда серије и филмова Секс и град признаје да остати у форми није лако - нарочито у њеним годинама.

„Држим дијете читавог живота јер имам неутољив апетит", изјавила је 54-годишња глумица у једној емисији.

На срећу, Ким је, према њеним речима, одрасла у породици у којој се неговао здрав став према храни и вежбању.

„Ова генерација жена којој и ја припадам је одрастала уз касете са вежбама Џејн Фонде и уверења да је боравак на свежем ваздуху незаменљив, као и да је дневно неопходно унети осам чаша воде", објаснила је глумица и закључила да јој се брига о здрављу у младости сада „исплаћује".

Заводљива Саманта из серије Секс и град признаје да се неки делови њеног тела опиру дијети, али да јој то са друге стране даје мотива да јутро започне физичком активношћу.

Најслађе искушење за Ким је чоколадна торта са чашом млека, а није имуна ни на француске специјалитете.

Док многе даме брину да ли ће се допасти јачем полу, Ким истиче да одржава линију ради себе, а не због мушкараца.

Заједно са колегиницама Саром Џесиком Паркер, Синтијом Никсон и Кристин Стјуарт, Ким Катрал је ове године номинована за Златну малину у категорији најгоре женске роле, а остварење Секс и град 2 има још неколико шанси да освоји престижну награду.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
28° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара