Енди Гарсија у „Симпсоновима“

Када Хомер са још неколико становника Спрингфилда почне да планира пљачку, прсте ће умешати Енди Гарсија, додуше као злогласни издавач дечјих књига. Неизбежна и потпуно намерна биће асоцијација на филмски серијал „Играј своју игру“ где је Гарсија имао запажену улогу.

Последњих дана јануара почело je снимање новог серијала Симпсонови, а велико изненађење представља ангажовање чувеног глумца Ендија Гарсије, који ће бити гост једне епизоде.  

Гарсија ће глас позајмити злогласном издавачу дечјих књига, а у епизоди се помињу филмови серијала Играј своју игру (Ocean's Eleven, Ocean's Twelve и Ocean's Thirteen) у којима је имао запажену улогу.

Холивудски глумац свој део текста снимио је пре неколико дана, а цео пројекат се још налази у припреми.

Извршни продуцент серије Мет Селман, открио је неке детаље сценарија и испричао да ће у том наставку цртаног серијала бити речи о пљачки коју припремају Хомер Симпсон и још неколико становника Спрингфилда.

Како је рекао Селман, пљачка ће подсећати на неку од акција из филмова франшизе Играј своју игру, у којима је Енди Гарсија тумачио власника коцкарница Терија Бенедикта.

У истоименом серијалу, чији је режисер Стивен Содерберг, поред Гарсије, играли су и Бред Пит, Џорџ Клуни и Мет Дејмон.

Када је Мет Греjнинг осмислио Хомера и остатак породице Симпсон, није ни слутио да ће освојити бројне награде и да ће серија доживети толику популарност у свету.

Бројни часописи и телевизије су главног јунака серије изгласали као најбољег ТВ лика свих времена, а прослављени глумци и певачи просто се утркују ко ће пре гостовати у Симпсоновима.  

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
28° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара