Добровољно на принудном

После низа агресивних испада и здравствених проблема, Чарли Шин се добровољно пријавио центру за одвикавање од болести зависности. Колеге из екипе серије „Два и по мушкарца“ подржале су глумца и потврдиле да ће стрпљиво сачекати наставак снимања ТВ комедије.

Холивудски глумац и продуцент Чарли Шин, запамћен по великим успесима које је остварио као члан глумачке екипе филмова Вол стрит, Морнаричке фоке и Hot Shots, све мање може да сакрије од медија приватни живот.

Неколико пута се лечио од алкохолизма и зависности од дрога, био је кажњаван због услуга проститутки и хапшен због злостављања жене.

Најплаћенији глумац америчке телевизије сада је поново на одвикавању од болести зависности.

Проблеми су почели када је глумац добио јаке болове у стомаку и хитно смештен у једну лосанђелеску болницу због херније која му је, према речима глумчеве представнице за медије, и раније стварала проблеме.

Звезда серије Два и по мушкарца након тога је добровољно отишла на лечење од болести зависности. Детаљи о локацији и називу центра за рехабилитацију у којем је Шин још нису познати.

Продуценти популарне серије у којој Шин игра главну улогу изразили су подршку глумцу и навели да ће снимање бити привремено обустављено.

„Подржавамо одлуку Чарлија Шина да се добровољно пријави на лечење. Желимо му све најбоље у тренутку када решава приватни проблем", наводи се у саопштењу продуцената, у којем се не помиње када би снимање серије могло да се настави.

Шин, који се суочава са низом приватних и здравствених проблема, три пута је примљен у болницу у последња три месеца, а његова супруга је отишла у центар за опоравак и јавности није познато од чега се лечи.

Глумац је у последње време био склон агресивном понашању што је кулминирало хапшењем на Божић због свађе са супругом Брук када је, како је испричала полицији, претио да ће је убити.

Прошле године уништио је намештај у соби једног њујоршког хотела, после чега је послат у болницу на психијатријску процену. Убрзо је пуштен, а касније је признао да је био пијан и под дејством кокаина.

Глумац је у хотелској соби напао порно глумицу Капри Андерсон, након чега се она закључала у купатило, док је он беснео и разбијао све пред собом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара