Језиво и шаљиво гостовање у „Симпсоновима“

Графити уметник Бенкси и глумац Денијел Редклиф биће гости у епизодама култног цртаћа „Симсонови“. Док је тајанствени Бенкси осмислио језиву уводну шпицу, филмски Хари Потер позајмљује глас у пародији на „Сумрак сагу“.

Славни графити уметник тајног идентитета Бенкси створио је нову уводну секвенцу за једну епизоду цртаћа „Симпсонови", додајући шпици своју препознатљиву субверзивност.

После прилично уобичајеног почетка, атмосфера постаје веома мрачна и језива, јер су приказани радници који у очајним условима учествују у стварању цртаног филма.

Радници су смештени у прљаво и нездраво окружење испуњено пацовима, отпадом па чак и људским костима.

Лутке Барта Симпсона у Бенксијевој визији, прављену за епизоду названу "MoneyBART" пуне се након безобзирног убијања мачића, док се за бушење рупа на ДВД издањима „Симпсона" користи утамничени једнорог.

Неке од идеја за шпицу су биле толико екстремне да су поједини цртачи наводно претили и отказом.

Бенкси, чији прави идентитет никада није откривен, познат је по својој герилској тактици и прављењу графита на јавним местима без икаквог упозорења.

Претходна акција тајанственог уметника била је постављање статуе затвореника из Гвантанама у природној величини у забавном парку „Дизниленд".

За разлику од Бенксијевог, друго гостовање у „Симпсонима" биће свакако ведрије.

Наиме, како је најављено, у епизоди која ће бити пародија на „Сумрак сагу" глас ће позајмити Денијел Редклиф, најпознатији по улози дечака чаробњака у филмском серијалу „Хари Потер".

Двадесетједногодишњи глумац тумачиће улогу младог вампира Едмунда који се заљуби у Лису Симпсон.

Након тога Лиса и Едмунд заједно побегну, а Хомер и Едмундов отац Дракула покушавају да окончају њихову романсу.

Ова епизода, названа "Tweenlight" прављена је посебно за Ноћ вештица, када се већ по традицији приказују специјали „Симпсонових".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије