Школска „побуна“ капетана Спероуа

Џони Деп одушевио децу у једној лондонској основној школи, када је на позив деветогодишње ученице дошао у изненадну посету обучен као капетан Џек Спероу, како би помогао у „дизању побуне против учитеља“. Побуна је ипак одложена за неки други пут, а глумац је ученицима отпевао неколико гусарских песама.

То је био догађај који ће свакако остати забележен у историји Основне школе „Меријдијан" у Гриничу, у југоисточном Лондону.

Када је Џони Деп изненадно свратио у школу обучен у костим капетана Џека Спероуа, ученици су га одушевљено дочекали.

Глумац је дошао на позив деветогодишње Беатрис Делап, која му је написла писмо и затражила да јој помогне у подизању побуне у школи.

Холивудска звезда тренутно борави у близини „Меридијана", који је недалеко од старог поморског колеџа из XVII века, где снима четврти филм из серијала „Пирати са Кариба".

У писму глумцу, млада Беатрис је написала: „Капетане Спероу, ја и моји другари у школи смо прави мали пирати. Али, у последње време, имамо проблема у побуни против учитеља, па те молимо да дођеш и помогнеш нам".

На крају писма, био је потпис „Беатрис Делап, будући пират, девет година", као и пост скриптум у којем је писало „имамо позамашну залиху рума".

У изјави за регионални програм „Лондон вечерас" млада ученица и будући пират Беатрис је објаснила да када је славни глумац дошао, прво је питао ко је она, а затим је загрлио.

После тога се нашалио и рекао да је можда најпаметније да побуну одложе на неко време, јер је испред школе полиција која осматра ситуацију.

Славни холивудски глумац је такође извео и неколико пиратских песама и плесова на одушевљење свих ученика.

Ово није први пут да Џони Деп обрадује децу појављујући се у костиму капетана Џека.

Пре две године нешто слично је урадио када је дошао у болницу „Грејт Ормонд" и деци читао приче пред спавање.

Неколико недеља касније је тој болници, чије је особље спасило живот његове ћерке Лили Роуз, поклонио милион фунти.

Глумчева ћерка је примљена у болницу у време када је Деп у Британији снимао филм „Свини Тод".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије