Најпожељнија удавача

Можда је прати глас да нема среће у љубави, али резултати анкете спроведене у САД показују да је холивудска дива Џенифер Анистон најпожељнија удавача у свету. Глумица је на листи „прешишала“ Хали Бери, Елин Нордегрен и Лејди Гагу.

Америчка глумица Џенифер Анистон у једној анкети проглашена је за најпожељнију удавачу на свету, престигавши на путу ка врху некадашњу Бондову девојку, Хали Бери, бившу жену несташног Тајгера Вудса, Елин Нордегрен и ексцентричну Лејди Гагу.

Глумица која се прославила у ТВ серији „Пријатељи", добила је највише гласова - 29 одсто у анкети коју су заједно огранизовали ТВ емисија „60 минута" и часопис Венити фер (Vanity Fair).

Недавно разведена Хали Бери освојила је 21 одсто гласова, а бивша супруга најбољег играча голфа на свету Тајгера Вудса, Елин Нордегрен, 15 одсто гласова.

Џенифер Анистон је била пет година у браку са срцеломцем Бредом Питом и забављала се са Винсом Воном и Џоном Мејером. Недавно је виђана и са глумцем Џошом Хопкинсом који јој је био партнер у серији „Кугар таун".

Без обзира на статус неудате жене, глумица је изјавила да не жели да је људи сажаљевају.

„Цела та прича о 'сиротој Џен'... одакле им идеја да сам несрећна у љубави? Ја сматрам да сам била невероватно срећна у љубави", објаснила је у једном ранијем интервјуу.

Са друге стране, даме које су изгубиле у борби за прво место на листи прати различита срећа у љубави.

Након раскида са манекеном Габријелом Ајбријем Бондову девојку 44-годишњу Хали Бери медији доводе у везу са француским глумцем Оливером Мартинезом.

Бившој жени голф звезде и шведска манекенка Елин Нордегрен, на име бројних брачних превара исплаћено је 60 милиона долара приликом развода од Тајгера Вудса.

Млађана Лејди Гага је у вези са 29-огодишњим њујоршким барменом и бубњаром Луком Карлом.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије