Читај ми!

Кардашијанке за сваку објаву на мрежама зараде милионе долара

У свету где утицајни људи владају и на друштвеним мрежама, породица Кардашијан се истиче као једна од династија која претвара своју популарност у значајно богатство.

Кардашијанке за сваку објаву на мрежама зараде милионе долара Кардашијанке за сваку објаву на мрежама зараде милионе долара

Недавна студија "Hooper HK"-a је открила запањујуће износе које припаднице породице Кардашијан зарађују за сваку своју објаву на друштвеним мрежама на платформама као што су Инстаграм и ТикТок.

Како дигитална ера наставља да редефинише концепт славе и утицаја, породица Кардашијан је сведочанство економске моћи коју имају они са великим бројем пратилаца на друштвеним медијима.

Свака објава постаје уносан подухват, претварајући једноставан чин дељења садржаја у предузеће које профитира са више милиона долара.

Износи на баннковним рачунима расту сваким кликом, а сестре и мајка Кардашијан, и Кардашијан/Џенер, савладале су уметност претварања популарности у значајно богатство.

Милиони за пост

Студија наглашава да Кајли Џенер, најмлађа из клана Кардашијан-Џенер и друга најпраћенија особа на Инстаграму са невероватних 400 милиона пратилаца, добија невероватних 2.386.000 долара за сваки пост.

Не заостаје ни Ким Кардашијан, која је обезбедила седмо место на листи најплаћенијих налога на друштвеним мрежама на свету, зарађујући значајних 2.176.000 долара за сваку објаву.

Даље на листи је Клои Кардашијан која је себи осигурала девету позицију, доносећи импресивних 1.866.000 долара по посту. У међувремену, Кендал Џенер, која се налази на једанаестом месту на листи, зарађује невероватних 1.758.000 долара за своје доприносе на друштвеним мрежама.

Чак ни најстарија у породици, Кортни Кардашијан не заостаје, и зарађује чак 1.343.000 долара за сваку слику или видео који подели.

Извештај такође открива профиле са највећом зарадом по посту, а фудбалске легенде Кристијано Роналдо и Лионел Меси заузимају прва места.

Кристијано Роналдо, који има скоро 600 милиона пратилаца, има невероватних 3.234.000 долара по објави, док га Лионел Меси прати са такође импресивних 2.597.000 долара.

Глумица и певачица Селена Гомез, најпраћенија жена у свету на друштвеним мрежама, обезбеђује трећу позицију са ценом од 2.558.000 долара по објави.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво