Опра Винфри у ритму са Мајли Сајрус на додели Гремија

Опра Винфри је током своје професионалне каријере освојила 20 „Еми“ награда, награду за хуманитарни рад „Jean Hersholt“  и награду „Тони“ за мјузикл Боја пурпура. Никада није добила „Греми“ награду.

Америчка ТВ водитељка, глумица и филмска ппродуценткиња, Опра Винфри, позната је и по емисији „Шоу Опре Винфри“, која је почела да се емитује 8. септембра 1986. године.

Опра је била једна од презентерки на овогодишњој додели Греми награда у Лос Анђелесу. Славна глумица и водитељка скоро је напунила 70. година и својим изласком на бину засенила је публику.

Појавила се у дугој црној хаљини која је украшена шљокицама. Хаљина је истакла њену витку линију, Опра је иначе, изгубила око 20 килограма у протеклих годину дана.

Носила је округле наочаре и пар светлуцавих, дијамантских минђуша. 

Друштво јој је правила дугогодишња пријатељица Гејл Кинг, која је носила златну, светлуцаву хаљину.

У једном од интервјуа глумица је истакла да је килограме изгубила на природан начин, а не узимајући лекове за мршављење.

Многи сматрају да је Опра на додели Греми награда украла шоу док је певала и плесала уз песму коју је изводила Мајли Сајрус, која је освојила награду Греми за најбољи снимак године, и најбољи соло поп наступ за нумеру Flowers.

четвртак, 30. мај 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије