Звездe које су истрчале најмање један маратон – од Ештона Кучера до Памеле Андерсон

Страст за трчањем постоји и код познатих личности. Неки од њих, истрчали су бар један маратон – за сада.

Звездe које су истрчале најмање један маратон – од Ештона Кучера до Памеле Андерсон Звездe које су истрчале најмање један маратон – од Ештона Кучера до Памеле Андерсон

Алиша Киз учествовала је Њујоршком маратону 2015. године. Време које јој је било потребно за подухват је пет сати и 50 минута. Aмеричка кантауторка недавно је прославила 43. рођендан, а њен изглед нам говори да ова мајка двоје деце, уз „добру генетичку основу", доста ради на свом здрављу, форми и неговању лица и тела.

Ђани Моранди је један од најпознатијих италијанских ВИП тркача. У сјајној форми са 80 година, учествовао је на 13 маратона током свог живота, укључујући четири у Њујорку са временом од 5 сати и 47 минута. Данас више не иде на маратоне, већ сваке недеље трчи најмање 25 до 30 километара.

Кејти Холмс је истрчала Њујоршки маратон 2007. године. Раздаљину од 42 километра, прешла је за пет сати и 29 минута, а њен тадашњи муж Том Круз и ћерка – чекали су је на циљу.

Рекла је да је за припрему слушала савете свог брата који трчи маратоне и да је за њу припремио плејлисту са песмама за слушање током вежбања.

Ештон Кучер, звезда романтичних комедија и бивши супруг Деми Мур, истрчао је Њујоршки маратон 2002. године, завршивши руту за три сата и 54 минута.

Памела Андерсон је трчала Њујоршки маратон 2013. постигавши време од пет сати и 41 минут и на тај начин прикупила више од 288.000 долара за добротворне сврхе.

Рекла је да није много тренирала за разлику од других познатих личности које учествују у маратонима, али је била задовољна временом које је постигла. Убрзо је објавила фотографију на којој се види да има кесе леда по целом телу.

Гордон Ремзи није професионалац само у кухињи, већ и на асфалту. У ствари, кувар је маратонац годинама. Такмичио се и у атлетици и такмичењима у издржљивости.

Године 2004. истрчао је Лондонски маратон за три сата и 30 минута . Ремзи је такође триатлонац и тренира кад год му се укаже прилика.

четвртак, 09. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара