Рођендански рецепт Алише Киз за беспрекорну линију у петој деценији

Aмеричка кантауторка слави 43. рођендан а њен изглед нам говори да ова мајка двоје деце, уз „добру генетичку основу", доста ради на свом здрављу, форми и неговању лица и тела.

Рођендански рецепт Алише Киз за беспрекорну линију у петој деценији Рођендански рецепт Алише Киз за беспрекорну линију у петој деценији

Алиша Киз пуни својом музиком стадионе и арене. Она је једна од најпознатијих ар-ен-би уметница свих времена и освојила је 15 Греми награда.

Обично тренира три,четири пута недељно у зависности од обавеза и појачава тренинге у периодима који претходе турнејама, фокусирајући свој рад пре свега на снагу и издржљивост, како би била спремна на све захтевне акције на сцени.

Такође, ради кардио тренинг, посебно на бициклу који има код куће, јер да бисте могли да певате на њеном нивоу, потребно вам је пуно даха“, пише портал gazzeta.it.

Алиша Киз тренира са ВИП личним тренером Џинет Џенкинс и пре свега прати метод АКТ у покрету Ане Кајзер, што је веома интензиван тренинг који укључује извођење кратких серија вежби које се понављају без престанка, великом брзином и у плесном ритму.

Алиша заиста воли да носи одећу која открива њен стомак и показује трбушњаке које има захваљујући напорним вежбама мишића стомака.

Алиша Киз је такође љубитељ трчања. Истрчала је Њујоршки маратон 2015. године, завршивши га са временом од пет сати, 50 минута и 52 секунде. О тој авантури је рекла: „Мој циљ је да разбијем менталне границе, а тренинзи за маратон су обука која ми је за то потребна“.

Била је „зависница од хлеба"

Када је реч о намирницама које конзумира, Алиша Киз је веома дисциплинована. Из исхране је, каже, елиминисала млечне производе и хлеб, упркос томе што је себе у прошлости дефинисала као „хлебнохоличарку“, односно зависницу од хлеба.

Не пије слатка пића и углавном покушава да избегава храну са превише шећера. Осим тога, избегава пржење и јела припремљена са превише уља.

„Жртва“ је, како каже, не само због здравља тела, већ и због лепоте лица. Пије много воде (више од десет чаша дневно). Води често додаје лед и лимун.

За доручак се одлучује за овсене пахуљице, киноу, салату од воћа, за ручак једе углавном супу од поврћа и салату, а за вечеру рибу на жару.

Каже да воли грицкалице и напитке од алоје, а пије и бадемово млеко, понекад једе пистаће. Избегава брзу храну, али једном недељно, признаје Алиша, прекрши правила.

субота, 27. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво