Ко је „опљачкао" ормаре данске краљице 

Ћерке данске краљице Мери, иако тинејџерке, недавно су се у јавности појавиле у маминим капутима, а и многе друге принцезе често из маминих гардеробера извуку и „рециклирају" креације, понекад старе и више од 30 година. 

Данска краљевска породица у центру је пажње јавности откако је краљица Маргрете II абдицирала и трон препустила сину Фредерику Десетом, пре непуне две недеље. 

Можда као индикатор да ће се цела породица у финансијском смислу понашати врло рационално и економично, две принцезе, 16-годишња Изабела и тринаестогодишња Јозефина, за појављивање на недавно верској служби у част смене на трону, одлучиле су да „опљачкају" мамин ормар. Обе су се појавиле у капутима које је краљица Мери премијерно обукла пре десетак година.

Изабела је носила светлоплави Прада капут, који Мери носи још од 2012. године, док је Јозефина обукла нежнорозе капутић бренда Андиата, који је њена мама први пут обукла 2015.

Иако тинејџерке, девојчице су већ стасале да могу обе да носе мамину гардеробу, па ћемо их сигурно и убудуће виђати у маминим одевним комбинацијама, што је иначе чест случај у последње време у европским краљевским породицама.

И најмлађа ћерка Каролине од Монака је пре два дана, на Париској недељи моде, завукла руку баш дубоко у мамин ормар, и појавила се у Шанел мини хаљини коју је њена мајка носила још давне 1990. године, доказавши да елеганцију неких брендова време не може да прегази.

Ни шпанска престолонаследница Леонор не пропушта да завири и нешто извуче из гардеробера или кутије с накитом краљице Летисије, па је често виђамо са маминим минђушама, али деси се и обратно, да мама посегне за њеном хаљином!

У холандској краљевској породици то је посебно случај, јер краљица Максима има три већ одрасле ћерке које имају шта да нађу у ормарима маме, која важи за модну икону и не устручава се да понесе атрактивне моделе. 

Шведска престолонаследница Викторија, која спада у штедљивије принцезе и често носи брендове приступачних цена, такође већ позајмљује хаљине својој ћерки Естел, иако она има тек 11 година, па у помоћ за сада морају да ускоче и кројачке маказе.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво