Милош Биковић добио улогу у светској хит серији "Бели лотос"

Глумачкој постави треће сезоне серије „Бели лотос“ (The White Lotus), која се емитује на ХБО-у, придружио се и глумац Милош Биковић. Серија је у две претходне сезонре награђена "Еми" наградама.

Глумачку екипу чине Кристијан Фридел, Морган Орајли, Леко Петровардијем и Шалини Пирс.Редитељ и сценариста серије је Мајк Вајт, а извршни продуценти су Мајк Вајт, Дејвид Бернард и Марк Камин.

Серија „Бели лотос“, једна је од најбоље оцењених серија у последње време. У плану је снимање треће сезоне током фебруара месеца 2024. године на локацијама острва Кох Самуи и Пукет, као и у Бангкоку на Тајланду.

Прва сезона, је премијерно приказана у јулу 2021. године, снимана је на Хавајима. Имала је 20 номинација за награду "Еми" у 13 категорија, а освојила је 10.

Друга сезона, која је премијерно приказана у децембру 2022. године снимана је на Сицилији и добила је 23 номинације за "Еми" награду, укључујући номинацију за изванредну драмску серију. Друга сезона је до сада освојила четири Еми награде за креативну уметност.

недеља, 09. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије