Читај ми!

Принц Хари и Меган Маркл највећи губитници Холивуда за 2023. годину

Принц Хари и Меган Маркл проглашени су за највеће губитнике Холивуда 2023. године, што ће вероватно бити велики ударац за пар из Калифорније.

Принц Хари и Меган Маркл имали су незгодних 12 месеци. Пехови као да су се низали један за другим: „Спотифај“ је раскинуо са њима уговор вредан 20 милиона долара, имали су најаве више „климавих“ пројеката и као шлаг на торти – завршили су у анимираној серији South Park.

Имена војводе и војвоткиње од Сасекса појавила су се у брутално искреном прегледу листа Холивуд рипортер (The Hollywood Reporter) о томе ко је имао најгору годину у области шоу-бизниса.

Џејмс Хиберд написао је оштар осврт на претходних 12 месеци Харија и Меган током којих је извршни директор „Спотифаја“ Бил Симонс одустао од уговора са њима и назвао их „је***им преварантима“.

Хиберд је такође поменуо вишеструке пројекте у којима војвода и војвоткиња кукајуод мемоара Резерва (Spare) до шестоделне документарне серије у продукцији Нетфликса.

Међутим, Хиберд тврди да је исмевање пара у цртаној серији South Park, било игла која је пробила њихов „балон надмености“.

После цмиздрења у документарној серији на Нетфликсу, ужасне биографије и инертног подкаста, бренд Хари и Меган нарастао је у балон надмености који је призивао да буде распрснут – а South Park је био чиода“, написао је Хиберд.

Упркос „исмевању и изругивању“, неуспеси Сасекса у Холивуду и даље су, како наводи Хиберд, изгледа, бољи од више од 200 званичних догађаја којима би морали да присуствују годишње као активни чланови британске краљевске породице.

Краљевски коментатор Кинси Шофилд тврди да ће, због проглашавања војвоткиње и војводе од Сасекса за највеће холивудске губитнике, агенција за таленте Меган Маркл „бити на муци при одређивању наредних корака“.

Холивуд рипортер је, у суштини, Библија у овом граду“, рекла је Шофилдова истичући да нема сумње да је ова неславна титула повредила славни пар.

понедељак, 26. фебруар 2024.
13° C

Коментари

Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво