Имиџ Меган Маркл „непоправљиво оштећен“, не би помогло ни милионе да дâ

Усред спекулација да војвоткиња од Сасекса ради на враћању у јавне токове, стижу оцене да је слика коју јавност има о Меган Маркл „непоправљиво оштећена“ и да је подједнако непопуларна у САД и у родној земљи њеног супруга, принца Харија.

Британски аутор и спољнополитички коментатор Најл Гардинер верује да је Меган Маркл још увек „изузетно непопуларна“ и у Уједињеном Краљевству и у Сједињеним Државама и одбацио је спекулације да би бивша чланица британске краљевске породице могла да изнова створи слику коју јавност има о њој.

Меган је веома непопуларна са обе стране Атлантика и то више од Харија. Ни сав новац на свету неће поправити њену нарушену репутацију. Оштећена је непоправљиво и то је сама себи нанела. Нико други није крив. Чак ни трошење десетина милиона долара на пи-ар активности неће донети промене. Американци и Британци би то сада прозрели“, објашњава Гардинер.

Овакве оцене стања имиџа Меган Маркл долазе усред упорних гласина да се Харијева супруга нада да ће направити огроман пи-ар заокрет упркос томе што њена популарност „шлајфује“ како у САД тако и у родној земљи принца Харија.

Најнижа тачка за Сасексове, највероватније, била је у мају када је Спотифај“ раскинуо вишемилионски уговор о подкасту са Харијем и Меган након што пар није успео да испуни оно на шта се обавезао.

Једини пројекат из уговора који је реализован је подкаст Archetypes, о којем се много причало, а отказан је након једне сезоне, то јест укупно 12 епизода усред гласина да Меган није имала много везе са продукцијом и у великој мери се ослањала на продуценте да испуне једносатне епизоде.

Високи извршни директор Спотифаја необично је поступио и јавно прогласио пар „преварантима“ због њиховог непрофесионалног понашања и сумњиве радне етике.

Ипак, изгледа да се планови војвоткиње да одржи своју славу настављају повратком на Инстаграм и могућим оживљавањем њеног блога о животном стилу за шта има назнака да је у плану.

Још у августу, новинари су открили @meghan, мистериозни налог на Инстаграму за који се верује да је нови налог славне 42-годишњакиње.

Осим тога, медији су интензивно спекулисали да је Меган могла да замени Дајан Фајнштајн на месту сенатора Калифорније након што је гувернер државе обећао да ће изабрати Афроамериканку која ће бити на тој функцији у преосталој години мандата Фајнштајнове.

субота, 25. мај 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије