Читај ми!

Меган Маркл одлучно одбија да ће наставити глумачку каријеру, али би радо сарађивала са луксузним брендовима

Војвоткиња од Сасекса је наводно јасно ставила до знања да не планира више да глуми упркос потписивању уговора са водећим холивудским агентом за таленте. Ипак говорка се да је веома заинтересована да постане заштитно лице неког од престижних луксузних брендова.

Меган Маркл је раније ове године потписала уговор са водећом холивудском агенцијом за таленте „Вилијам Морис ендевор како би могла да прихвата ангажмане независно од супруга, принца Харија.

Војвода и војвоткиња од Сасекса имају заједнички уговор са стриминг платформом Нетфликс, који је још на снази.

Овај потез војвоткиње покренуо је бројне гласине да би могла да настави глумачку каријеру, па чак и да глуми у наставку филмског хита са Витни Хјустон из 1992. године, остварењу Телохранитељ.

Прича се да је Кевин Костнер, који је глумио телохранитеља Френка Фармера у култном филму, изнео идеју о снимању наставкајављају поједини светски медији.

Једина ствар коју Кевин воли више од аутсајдера, као што је Меган, је успех на биоскопским благајнама“, рекао је недавно неименовани извор за аустралијски часопис New Idea.

Пре него што се удала за принца Харија на венчању које је преношено на телевизији широм планете 2018. године, Меган је била глумица у драмској серији о правницима Suits.

Међутим, супруга принца Харија одбацује глуму као могући будући позив, али ће, изгледа, наставити да буде активна на пољу „продукције“. Такође, нема проблем да буде ангажована на рекламирању луксузних брендова.

Она не жели да режира или глуми“, рекао је извор близак војвоткињи од Сасекса за Page Six.

Уговори са луксузним брендовима могу бити веома уносни за познате личности, које често зарађују више на оваквим пословима него кроз глумачке или певачке ангажмане.

Меган је наводно разматрала француски конгломерат луксузне робе „Картије“ као прво потенцијално партнерство са брендом јер би такав уговор могао да донесе вишемилионску зараду за само неколико дана рада.

Међутим, цењени произвођач накита наводно се предомислио због забринутости да би таква сарадња могла да отуђи бренд од краљевске породице, која је „Кртијеов“ клијент више од 100 година.

Такође, у јуну су из „Диора“ демантовали наводе у британским медијима да ће Меган Маркл бити њихова нова бренд амбасадорка, то јест промотивно лице легендарне модне куће.

Откако је напустила краљевску породицу у јануару 2020. године, Меган се појавила заједно са својим супругом у Нетфликсовој документарној серији и изазвала интересовање на глобалном нивоу разговором са Опром Винфри.

Упркос кратком времену које је провела под окриљем краљевске породице, Меган је успела да задржи титулу војвоткиње од Сасекса, али је изгубила право звања Њено Краљевско Височанство.

субота, 25. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије