Џејми Ли Кертис о Памели Андерсон: Револуција природне лепоте је почела! 

Холивудска глумица Џејми Ли Кертис подржала је колегиницу Памелу Андерсон у њеној кампањи промоције природне лепоте, током које се појавила без шминке на Париској недељи моде.   

Недавно појављивање Памеле Андерсон без трунке шминке на Париској недељи моде био је догађај вредан пажње не само за светске таблоиде.

Најпознатија „чуварка плаже“, секс-икона деведесетих година и једна од зачетница „пластичне“ лепоте, последњих година пропагира природни изглед, не шминка се и с поносом показује својих 56 година, што у јавности изазива и позитивне, али и ироничне коментаре.

„Лепота је у прихватању себе, у несавршености и љубави“, написала је звезда Чувара плаже, уз фотографије са ревије Изабел Марант.

У својој кампањи велику подршку добила је и од колегинице Џејми Ли Кертис, која се и сама у неколико наврата с подсмехом оглашавала о холивудском терору младости и лепоте и спремности већине да тим трендовима подлегну, објављујући свакодневно фотошопиране фотографије или се подвргавајући разним естетским процедурама и интервенцијама, како би своје године прикрили.

„Револуција природне лепоте је званично почела!“, написала је 64-годишња оскаровка на свом Инстаграм профилу, рекавши како се диви Памелином чину храбрости и побуне.

Џејми Ли Кертис је последњих година, у инат „антиејџинг“ трендовима, изјављивала да се она залаже за „проејџинг“ – прихватање старосних промена на свом лицу и телу са достојанством, интелигенцијом, грациозношћу и енергијом.

недеља, 03. децембар 2023.
° C

Коментари

Eto
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке