Бекам купује Клунијеву вилу?

Џорџ Клуни намерава да се одсели са језера Комо, а најозбиљнији потенцијални купац његове виле „Олеандре" је фудбалер Дејвид Бекам, тврде британски медији. Познати глумац, наводно, планира да купи острвце Лорета у језеру Исео, на северу Италије.

Брачни пар Бекам, Дејвид и Викторија, први су на листи потенцијалних купаца виле Џорџа Клунија, која се налази на језеру Комо у Италији, наводе британски медији.

Познати фудбалер и његова супруга гостовали су у Клунијевој вили прошле године, док је Бекам (први пут) био на позајмици у „Милану".

Према тврдњама италијанских медија, Бекам је својим пријатељима рекао да је одушевљен вилом и да би била сјајно место за живот његове породице.

Клуни је вилу са 30 соба на језеру Комо купио 2002. године за десет милиона фунти (11,35 милиона евра), а од тада јој је цена знатно порасла.

Британски медији преносе да је највећи конкурент Бекамовима руски милијардер Рустам Тарико, власник бренда „Стандард вотка", који за вилу нуди невероватних 30 милиона фунти (око 34 милиона евра).

Ипак, како преноси „Коријере дела сера", преговори са Бекамом су узнапредовали и глумац би највише волео да вилу прода познатом фудбалеру.

Клуни је, наводно, одлучио да прода вилу „Олеандру" због гомиле фотографа и локалних становника који стално „висе" испред капија тог здања.

Пре него што се славни глумац доселио у Лаљо, градић на обали Кома, цена квадрата била је око хиљаду евра, а сада је „полетела" до десет хиљада. Иначе, у близини су и виле Донателе Версаће и Жозеа Муриња.

Џорџ Клуни ипак нема намеру да се сели далеко - наводно планира да купи острвце Лорето у језеру Исео, које је такође на северу Италије, недалеко од Бреше.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво