Читај ми!

Маск најавио директан пренос борбе са Закербергом на Твитеру

Илон Маск објавио да ће Твитер, односно однедавно Икс, преносити његову борбу у Лас Вегасу против Марка Закерберга, власника „Мете“.

Магнати друштвених мрежа се још од јуна међусобно позивају на физички окршај у мешовитим борилачким вештинама у арени у Лас Вегасу.

„Пренос уживо борбе Зак вс.Маск ће бити на Иксу. Сав приход ће ићи у хуманитарне сврхе за војне ветеране“, написао је Маск рано јутрос у објави на Твитеру, али није изнео више појединости.

Маск се недавно на мрежи похвалио како „током дана диже тегове и припрема се за борбу“, додавши да пошто нема времена за тренинг, тегове носи на посао.

На питање једног корисника Твитера која је сврха борбе, Маск је одговорио да је то „цивилизовани облик рата. Мушкарци воле рат“.

Представници компаније „Мета“ нису одговорили на Ројтерсов захтев да коментаришу Маскову објаву, али је неко већ искористио прилику да са Закерберговог лажног профила одговори: „Сви знамо да ћеш ти да изгубиш".

Читава сензација је започела када је Маск у објави 20. јуна написао да је „спреман за борбу“ са Закербергом, који тренира џиуџицу.

Дан касније је тридесетдеветогодишњи Закерберг, који је на својој друштвеној мрежи Инстаграм објављивао фотографије мечева у којима је однео победу, затражио од Маска да му „само јави локацију“ предложеног окршаја, на што је Маск одговорио „Вегас Октагон“, мислећи на дворану у којој се одржавају мечеви првенства у мешовитим борилачким вештинама (ММА).

Маск је обећао да ће почети да тренира уколико борба буде договорена.

четвртак, 23. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара