Читај ми!

Најелегантније хаљине јорданског краљевског венчања 

Откривамо ко је био најелегантнији на јорданском краљевском венчању.

Гламурозно венчање јорданског престолонаследника Хусеина и Раџве ал Саиф окупило је у Аману светски џет сет и припаднике многих краљевских породица, чије су даме, како и доликује, покушале да се представе у најлепшем и најсвечанијем издању. Изабрали смо, на основу доступних фотографија, које су од њих биле најелегантније.

Младу, наравно, не можемо да избегнемо. Она је током свадбеног дана носила две венчанице. За саму церемонију у палати Захран одабрала је провереног мајстора, либанског креатора Елија Саба.

На вечерњем пријему за званице носила је веселију широку венчаницу налик на рококо стил, бренда Долче и Габана. 

Младожењина мајка, увек беспрекорно елегантна и децентна краљица Ранија није разочарала, појавивши се прво у црној дугој затвореној Диор хаљини са златном чипком, док је за банкет одабрала прелепу дугу хаљину са огртачем и бисерним везом са потписом истог креатора као и њена снаха.

Ели Саб је био избор и принцезе од Велса, у чијој се пудер розе раскошној хаљини појавила први пут. За гламурозно вече определила се за једну од својих омиљених креаторки Џени Пекам. Исту такву хаљину, само у тамнозеленој боји већ има у свом гардероберу, а занимљиво је да је идентична хаљина била избор и данске принцезе Мери прошле године, када је прослављала јубиларни 50. рођендан. Две принцезе имају толико сличан стил, да се често у јавности појаве у истим одевним комбинацијама.

Супруга данског престолонаследника је на пријему била једна од најелегантнијих дама, рециклиравши своју већ виђену светлоплаву хаљину данског креатора Јеспера Хевринга, у стилу грчке богиње, коју је освежила дугим плаштом са светлуцавим везом.

Ни холандска краљица Максима није подбацила са својом елегантном цветном хаљином непознатог бренда, а на нивоу је била и њена ћерка Катарина Амалија у ружичасто-црвеној хаљини Јана Таминиоа.

Традиционално атрактивна и упадљива била је и шеика Моза, једна од супруга бившег катарског емира, која је остала верна бренду Валентино у оба своја модна издања – архивској црно-розе комбинацији са занимљивим кафтаном из давне 1986, те лепршавој и смелој жутозеленој хаљини коју је носила на банкету.

 

Занимљиво је да су се међу 1.700 званица ипак две даме неизбежно појавиле у истим хаљинама. Британска принцеза Беатрис, ћерка војводе од Јорка и принцеза Ајша из јорданске краљевске породице носиле су исту хаљину са широким рукавима бренда Рим Акра.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво