Ендру Тејт са цигаретом у соби након пребацивања у кућни притвор: Морамо да победимо шејтана

Котроверзни инфлуенсер Ендру пуштен је из затвора заједно са братом Тристаном и у кућном притвору ће чекати суђење, а већ се неколико пута од пуштања огласио на друштвеним мрежама.

Апелациони суд усвојио је жалбу два брата и укинуо последњих месец дана притвора, који је требало да траје до 29. априла. Браћа су пуштена заједно са две сараднице – Георгијаном Нагел и Луаном Раду.

Након пуштања, Тејт је на Твитеру поставио снимак себе како шета у кући напред назад.

„Од прошле године сам био у 24-часовном локдауну. Нису ме ни у двориште пуштали. Ходање у три метра дугачкој ћелији без електронских уређаја и додира са спољним светом. Апсолутни чистоћа ума. Праве мисли, прави планови. Јасан бол“, написао је Тејт.

Инфлуенсер је додао да после само једног сата код куће не може да поднесе телефон и на крају завршио са поруком: „Морамо да победимо шејтана.“

Браћа Тејт ухапшена су крајем прошле године, под оптужбама за силовање, трговину људима и прављење организоване криминалне групе. Све оптужбе су демантовали.

У процурелим судским документима налазе се сведочанства наводних жртава које тврде да су биле приморане да зарађују 10.000 евра месечно на друштвеним мрежама, под претњом физичким насиљем, наводи Би-Би-Си.

Такође се наводи и да би дугове користили као облик психолошке принуде. Од априла прошле године, када је започета истрага, тужиоци су окупили шест жртава.

До сада, међутим, званична оптужница још није подигнута.

субота, 03. јун 2023.
18° C

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено