Брус Вилис прославио 68. рођендан у кругу породице

Деми Мур у објави на Инстаграму поделила дирљиву поруку бившем мужу, Брусу Вилису, који је прославио 68. рођендан и први од када му је постављена дијагноза деменције.

Глумачки пар, Деми Мур и Брус Вилис су били у браку од 1987. до 2000. године и имају три ћерке: Румер, Скаут и Талулу.

У недељу, холивудска глумица је са поштоваоцима поделила део атмосфере са прославе 68. рођендана звезде филмова Умри мушки, објављивањем видео-снимка на Инстаграму на коме се види да је Вилис прославио свој дан заједно са Деми Мур, садашњом супругом Емом Хеминг Вилис, ћеркама и другим члановима породице.

„Срећан рођендан, БВ! Драго ми је да смо могли да прославимо твој дан. Волим вас и волите нашу породицу. Хвала свима на љубави и топлим жељама – сви их осећамо“, написала је Деми Мур уз снимак.

На свом профилу на Инстаграму је и Ема Хеминг Вилис објавила искрену поруку у којој је изразила подршку свима који као и она воде бригу о ближњима оболелим од деменције. Пар се венчао 2009. године и има две ћерке, Мејбл и Евелин.

„Понекад у нашим животима морамо да будемо велике девојке и да то урадимо, и то је оно што ја радим“, навела је у кратком видеу. „Али тужна сам сваког дана, а то осећам и данас на његов рођендан“, додала је.

Прошлог месеца, Вилисова породица је објавила да је његов поремећај говора, афазија, напредовао у облик деменције који се зове фронтотемпорална деменција за коју не постоји лек.

Према Алцхајмеровом удружењу, ова болест спада у „групу поремећаја узрокованих прогресивним губитком нервних ћелија у предњим режњевима мозга или темпоралним режњевима. Ове области мозга су углавном повезане са личношћу, понашањем и језиком“, стоји у образложењу.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво