Читај ми!

Туфнаста Луј Витон ташна "преко везе" за краљицу Ранију

Јорданска краљица Ранија за посету Риму одабрала је савршену модну комбинацију уз туфнасту Луј Витон ташну која ће се у продаји појавити тек у јануару.

Стил јорданске краљице Раније увек је био беспрекоран, а последња модна комбинација била је посебно занимљива. Ових дана она прати супруга, краља Абдулаха II, који је у посети Риму.

За сусрет са председником Серђом Матарелом и његовом ћерком Лауром, која обавља дужност прве даме, краљица Ранија одабрала је струкирани сиви Фенди мантил "А" кроја, претапајућих нијанси, са широком крагном, помало у стилу холивудских дива из педесетих година, који је деловао као да је у њега из одређеног угла уперено светло.

Елегантни мантил се савршено уклопио уз припијене црне чизмице, дуге до изнад колена са високом танком штиклом дизајнерке Џенифер Шаманди.

Међутим, оно што је привукло највећу пажњу и што је целој комбинацији дало посебан шарм била је Луј Витон ташна, црне боје, са разнобојним крупним туфнама. Реч је о ташни из колекције рађене у сарадњи са чувеном јапанском уметницом Јајои Кусамом, која ће се у продаји наћи тек у јануару следеће године, па можемо слободно рећи да је краљица Ранија ову ташну добила пре времена и "преко везе".

Јајои Кусама има 93 године и једна је од светски најпризнатијих живих мултимедијалних уметника из Јапана. Опробала се у сликарству, вајарству, дизајну, видео-арту и међу најзначајнијим је представницима поп-арта. Препознатљива је по свом туфнастом дизајну, коме није одолела ни јорданска краљица.  

петак, 31. март 2023.
18° C

Коментари

Pismenost
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Дрмно
ЕПС ће размотрити захтев за расељавање села Дрмно
PRETPLATA
Такса за јавни медијски сервис и услови ослобађања
Nije baš lako...
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Добар текст
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета