Читај ми!

Да ли и за Џонија Депа важи да је бољи и лош публицитет него никакав

Обожаватељи Џонија Депа хрле да купе „Диоров“ парфем чије је заштитно лице - амерички глумац.

Амерички глумац (57) и даље је заштитно лице парфема "Sauvage", који се у последње време интензивно рекламира у медијима. 

Имајући у виду популарност и продају, изгледа да је Деп, остао „онај стари Деп" упркос томе што га је суд декларисао као „чудовиште" који је током њиховог брака 12 пута тукао његову бившу супругу Амбер Херд.

Након пресуде, од холивудске звезде затражено је да одустане од улоге Гриндевалда у хит-филму Фантастичне звери.

Глумац је иначе заштитно лице „Диорових" производа за бријање још од 2015. године, а говорило се да је за то плаћен између 2,25 и 3,75 милиона фунти.

Ипак, из Агенције за стандарде оглашавања рекли су за Гардијан да је стигло 11 жалби гледалаца програма Бејк оф, током чијих пауза се у рекламном блоку приказује производ чији је Деп заштитно лице.

Они наводно сматрају да Деп "не би требао да се појављује у огласу због детаља у вези са његовим недавним судским поступком".

Глумац је пресуду суда у Лондону, у процесу против таблоида Сан, на коју се жалио, назвао збуњујућом. Наложено му је и да Сану плати 630.000 фунти законских накнада. 

С друге стране, од уторка, када је реклама почела да се приказује, многи Депови обожаваоци изразили су лојалност звезди Пирата с Кариба - и похрлили да купе своју боцу "Sauvage" у знак подршке.

Такође, многи су пуни речи хвале за „Диор", који, према њиховом мишљењу, „није окренуо леђа Депу".

Портал Beauty Cosmetify известио је да је потражња за парфемом "Sauvage" на интернет-тржишту порасла за 23 процента. То је такође најпродаванији мушки мирис у "The Fragrance Shop" где се налази се на листи најпродаванијих производа, наводи портал.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво