Тејлор Свифт најплаћенија од „Холивуда до Боливуда“

Према најновијој Форбсовој листи 100 најплаћенијих јавних личности из света музике, спорта и забаве, „од Холивуда до Боливуда“, на првом месту је певачица Тејлор Свифт са 185 милиона долара, а затим следе ријалити звезда Кајли Џенер са 170, а на трећем њен зет Кање Вест са зарађених 150 милиона долара.

Листа се прави једном годишње, а на најновијој чак трећина личности није из САД, пише амерички магазин Форбс.

Како се наводи, Кање Вест се после четири године вратио на листу због успеха његове компаније "Yeezy".

Међу првих 10 на листи налазе се тројица фудбалера - Лајонел Меси из Аргентине, на четвртом месту са зарађениг 127 милиона долара, Португалац Кристијано Роналдо на шестом месту са 109 и Бразилац Нејмар са 105 милиона долара.

Међу првих 10 су и британски музичар Ед Ширан, група „Иглс“, јавна личност Доктор Фил и мексички спортиста Канело Алварез.

На листи су и Роберт Дауни Џуниор, Скарлет Јохансон, Бредли Купер, Пол Рад и многи други.

Листа се прави једном годишње на основу зараде, а овогодишња је направљена на основу прихода остварених од 1. јуна 2018. до 1. јуна 2019. године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво