Читај ми!

Право лице заводнице

Најпознатија чуварка плаже Памела Андерсон показала је своје право лице – још лепо и без трунке шминке, али забринуто због растанка са синовима.

Бивша Плејбој зечица Памела Андерсон појавила се без шминке на лосанђелеском аеродрому да би испратила синове у родну Канаду.

Иако већина њених колегиница, чак и упола млађих, излазак у јавност никада не препушта случају, те их је тешко замислити, а камоли видети без шминке, ова 45-годишњакиња одбија да се повинује строгим правилима шоу-бизниса.

Најпознатија чуварка плаже је ухваћена док је пратила синове из брака са музичарем Томијем Лијем, Брендона и Дилана, на авион ка њеној родној Канади.

Некадашња секс-бомба је као и свака мајка, најпре изгрлила децу, а затим им дала и неколико савета и лекција о понашању у њеном одсуству.

Сам поглед на познату плавушу говори да се не боји година. У лежерном издању, са пуштеном косом и без шминке, Памела је са поносом понела знакове старења који постају видљиви.

Иако мало заобљенијег стомака и не сасвим свежег лица, некадашња краљица црвеног купаћег костима и даље изгледа одлично.

И даље сјајне линије и дуге плаве косе, не разликује се много од девојке за којом је некада свет уздисао.

Остали су непромењени њен азурноплави заводнички поглед и спонтани враголасти осмех којим је залудела публику.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије