Читај ми!

Као да (ни)је било некад

Гледајући Гвен Стефани на недавном наступу, публици је било тешко да поверује да је од великог хита "Don't Speak" прошло 16 година. Црвени руж, откривен, затегнут стомак и широке панталоне - све је исто као пре, само што певачица бенда "No Doubt" данас има 42 године и двоје деце.

За Гвен Стефани изгледа да је време стало. Певачица је недавно наступила са бендом "No Doubt" на отварању сезоне Ен-Еф-Ела.

Као и пре скоро 20 година, Гвен је на бину изашла откривеног стомака и пуна енергије за наступ.

Младолико лице, савршена фигура и затегнут стомак певачице изненадили су све присутне којима је било тешко да поверују да је од њиховог великог хита Don't Speak прошло 16 година.

Ова 42-годишња мама двојице синова извела је песму Settle Down и одушевила присутне наступом и изгледом.

Бенд ће 25. септембра објавити нови, шести по реду студијски албум под називом Push and Shove.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије