Читај ми!

Кање опевао Кимин врели видео

Музичар Кање Вести изгледа да нема баш ништа против бурне прошлости своје девојке, ријалити звезде Ким Кардашијан. Репер је у једној песми поменуо и видео-снимак по којем је Ким постала позната, а на којем води љубав са тадашњим дечком.

Репер Кање Вест има нову песму под називом Clique, у којој је неколико рима посветио и девојци Ким Кардашијан, преноси сајт ТМЗ.

Нумера која ће се наћи на Кањеовом новом албуму Cruel Summer садржи риме: „Доручкује код Гучија, моја девојка је суперстар из кућног видеа" (Eat breakfast at Gucci/My girl a superstar all from a home movie). Тиме репер алудира на то како је његова Ким постала позната – управо због кућног видеа на којем води љубав са тадашњим дечком.

Још прошлог месеца Вест се похвалио пратиоцима на Твитеру да је написао песму Perfect Bitch о својој девојци Ким, међутим, није познато да ли ће и ту песму објавити на новом албуму.

Иначе, од како је овај пар почео да се забавља у априлу, подигао је велику прашину у јавности. Скупи проводи, путовања, чак и разговори о заједничкој будућности пунили су ступце светске штампе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије