Читај ми!

Још једна нога славнија од власнице?!

Црна хаљина коју је Џеси Џеј одабрала за годишњу свечаност магазина GQ омогућила је бутини славне певачице да се прослави на исти начин на који су до славе дошле десна ноге Анђелине Џоли и витки екстремитет манекенке Ање Рубик.

Још од доделе Оскара у фебруару када је Анђелинина нога привукла пажњу на црвеном тепиху у толикој мери да је добила и Твитер налог и хиљаде обожавалаца, славне даме стално су под посебном врстом „присмотре".   

Први резултати стигли су веома брзо. Помним праћењем додела награда, премијера и сличних свечаности утврђено је, већ почетком маја, да је манекенка Ања Рубик имала још опаснији шлиц на традиционалном балу "Costume Institute Gala" у Метрополитан музеју уметности у Њујорку и да њена витка нога може да засени Анђелинину.   

У црној хаљини која неодољиво подсећа на смокинг, певачица Џеси Џеј појавила се на годишњој прослави магазина GQ и поново покренула лавину коментара о извајаним екстремитетима који могу да постану популарнији од својих власника.  

Славна Британка, која је у оквиру фестивала "Belgrade Calling" крајем јуна наступила у српској престоници, добила је бројне похвале за фигуру, али и креацију која је, осим бутине, откривала део леђа и умерено пружала поглед и на деколте.

Један од показатеља да ли ће Џеси Џеј бити успешнија у овом домену од колегиница јесте судбина на онлајн друштвеним мрежама, то јест постојање профила и армије следбеника тј. обожавалаца.

За сада је сигурно само једно – извајани екстремитет 24-годишње уметнице има озбиљну конкуренцију у левој нози певачице из Лондона. Њу ће тешко надмашити уколико и она буде пожелела да се нађе у трци за титулу најславније ноге.  

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије