Читај ми!

Сури и њене школске двојнице

Родитељи девојчица које ће ићи у школу са ћерком Тома Круза и Кејти Холмс побунили су се јер не желе да њихове мезимице буду на мети папараца. Физичка сличност неких ученица са Сури и обавезне униформе збуниће, али не и растерати насртљиве фотографе.

Први дани у школи тешко падају ђацима, али и њиховим родитељима. Међутим, због почетка нове школске године главобоља, али не због сопственог чеда, дочекала је родитеље девојчица које ће ићи у школу са ћерком Тома Круза и Кејти Холмс.

Највише су забринути они чије мезимице личе на Сури јер сматрају да ће њихова деца бити изложена насртљивим папарацима.

Саветница за образовање у школи коју ће похађати ћерка славног пара потврдила је да је било позива и жалби.

„Људи су звали и рекли да имају предивне ћерке које подсећају на Сури Круз, а будући да су све девојчице у униформама, забринути су да би насртљиви фотографи могли да помисле да је реч о ћерки славних глумаца и узнемире их", објаснила је саветница.

Доскорашњи супружници Том и Кејти не оглашавају се по овом питању, што ни не чуди, нарочито после медијске лавине изазване њиховим растанком. 

У мору текстова објављених на интернету и у штампи посвећених разлозима и последицама развода некада идеалног глумачког пара, нашла се и вест о томе да је 2004. године одржана нека врста аудиције за будућу изабраницу звезде франшизе Немогућа мисија.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије