Читај ми!

Хаљина која одбија да сарађује

Жене често жртвују удобност ради изгледа. Џесика Бил је научила лекцију на тежи начин, јер ју је анђеоска тоалета у којој је блистала на премијери филма „Тотални опозив“ толико спутавала да је из ње брже изашла него што је у њу ушла.

На први поглед, Џесика Бил је можда деловала заносно и блиставо, али само је она знала за проблеме са хаљином који су је на крају навели да промени тоалету, и одлучи се за много мање помпезан наступ.

Тридесетогодишња глумица је за лондонску премијеру филма Тотални опозив (Total Recall) обукла уску, белу хаљину украшену перјем модног креатора Ђанбатисте Валија.

Хаљина је била одмор за очи, али не и за Џесику Бил, која због кроја тоалете и нерастегљивости материјала није могла да закорачи, а о већој покретљивости није било ни говора.

Млада глумица је убрзо обукла резервну варијанту коју су за њу спремили модни зналци.

Ведрином је одвукла пажњу са скромније, али далеко удобније зелене хаљине коју можда није красило скупоцено перје и паперје, али ју је свакако савршено допунио осмех олакшања.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије