Читај ми!

Четири милиона на забаву?!

Њујорк, Лондон, Париз, Мексико и назад. Ништа ситније од „мерцедеса“ или „ферарија“. Четврт милиона долара за викенд на јахти. Кање Вест и Ким Кардашијан од почетка везе у априлу потрошили четири милиона долара. Купили су... баш ништа битно!

Старлета и звезда таблоида Ким Кардашиан и репер Кање Вест воле луксуз, што доказује податак да су од априла, када је њихова веза почела, па до августа, на своју романсу потрошили четири милиона долара!

„Кад сам заљубљена, ништа ме друго не занима. Заљубљена сам у љубав!", рекла је недавно Ким.

Пар је за неколико месеци посетио Њујорк, Лондон, Париз, Торонто и Мексико, што их је коштало око 700.000 долара будући да путују првокласним приватним авионима.

Једна од њихових омиљених „дестинација" су и утакмице „Ел-Еј лејкерса". На ексклузивна седишта троше и до 2.700 долара, преноси Life & Style.

Недавно се пар провозао Француском у „мерцедесу" вредном милион долара и „ферарију" који кошта око 230.000 долара.

По повратку кући, звезда ријалити програма је свом драгом за рођендан поклонила 750.000 долара вредан „ламборгини".

Кад није на копну, пар крстари са стилом. Током представљања Кањеовог кратког филма Cruel Summer у Кану, слободно време су проводили на јахти вредној 38 милиона долара, а за један викенд то задовољство их је коштало „само" четврт милиона долара.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије