Читај ми!

Скали опет сама

Глумица Џилијен Андерсон, најпознатија као десна рука агента Молдера, и Марк Грифитс одлучили су да избегну сукоб глобалних размера и растану се мирно после шест година заједничког живота.

Љубавна прича у којој су главни ликови били Џилијан Андерсон и Марк Грифитс дошла је до краја. После шест година заједничког живота одлучили су да свако крене својим путем.

Није лако јер су током везе добили петогодишњег Оскара и две године млађег Феликса, али за утеху је то што су се разишли у миру.

Вест је шокирала обожаваоце глумице која је светску славу стекла тумачећи Дејну Скали, агента ЕФ-Би-Аја у култној серији Досије икс.

Смерна и симпатична Џилијан, захваљујући гласовима бројних обожавалаца серије о необјашњивим појавама и бићима, читаоци магазина FHM прогласили су за најсексепилнију жену 1996. године. 

Због тога медији истичу да „десна рука агента Молдера" неће имати проблема да пронађе заинтересоване припаднике јачег пола.

Да ли ће неки бити и сродна душа, време мора да покаже.

Џилијан Андерсон из брака са Клајдом Клоцом има 17-годишњу ћерку Пајпер Мару. Од 2004. до 2006. године била је у браку са аутором документараца Џулијаном Озаном.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара