Читај ми!

За лепоту треба имат' срећу

Оптимизам и смисао за хумор доста помажу, али Џулија Робертс сматра да је жени, да би била лепа, неопходно да буде срећна. Добра крема, пољупци и срећа, тврди једна од најлепших холивудских глумица.

Пажљива Џулија Робертс дозволила је тек неколицини бора да се уселе на њено лице од филмског класика Згодна жена из 1990. године.

Свет је завела смеђим очима и уснама које су осим Ричарда Гира (у Згодној жени и Одбеглој младој) љубили и Хју Грант (романтичној комедији Ја у љубав верујем), Џорџ Клуни (Играј своју игру и Поново у игри) и Џуд Ло (романтчној драми Блискост).

У 45. години холивудска звезда тврди да је жени да би била лепа неопходно да буде срећна.

„Мислим да оптимизам и смисао за хумор доста помажу, али срећу морате 'гајити'. Када је пронађете, она је кључ ваше лепоте. Срећа, добра крема и пољупци", објаснила је оскаровка у интервјуу за Дејли мејл.

Лепа глумица у Ници је представила нови парфем куће „Ланком". Међутим, Џулија није само заштитно лице већ је добро умешала прсте, прецизније нос у прављење мирисног акорда под називом La Vie Est Belle.

Радећи са професионалним дизајнерима парфема, Џулија Робертс није била задовољна бројним верзијама. Чак 5.520 комбинација било је незадовољавајуће, али је La Vie Est Belle који је представљен јавности савршен и потпуно по укусу шармантне глумице.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара