Читај ми!

Боби Кристина наставља мајчиним стопама

После тешке и мучне године у којој је изгубила мајку, Боби Кристина поново стаје на ноге. Улогом у серији "For Better Or Worse“ одушевила је критику, и подсетила на дане када је Витни Хјустон очарала свет својим глумачким талентом.

Боби Кристина Браун, ћерка преминуле певачице Витни Хјустон и музичара Бобија Брауна, након трагичне смрти мајке и болних месеци који су уследили, поново стаје на ноге.

Популарна деветнаестогодишњакиња је заблистала у епизодној улози у серији For Better Or Worse (У добру и злу).

Серија се фокусира на свакодневне проблеме брачног пара Маркуса и Анђеле Вилијамс. Боби Кристина се појављује у једној епизоди и глуми ћерку стилисте салона који води главна улога, Анђела.

Творац серије, Тајлер Пери, изјавио је да је улога дописана специјално за њу.

Као породични пријатељ, Пери је био упознат са проблемима и болом Боби Кристине који су уследили након смрти њене мајке, и одлучио је да испуни њен давнашњи сан: дао јој је улогу.

Гласине о психичком слому младе глумице и њено непрофесионално понашање на сету обележили су снимање серијала, иако то сам Пери никада није потврдио.

Боби Кристина је убрзо по емитовању епизоде доказала да крв није вода. Попут своје мајке која је давне 1992. године заблистала у филмском хиту Телохранитељ, успела је да украде сцену старијим и искуснијим глумцима серије.

Њен природни таленат и спонтаност осигурали су јој добре критике, баш као и својевремено Витни Хјустон која је улогом у Телохранитељу заслужила место у филмској историји као најбољи натуршчик.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије