Читај ми!

Прљави плес Антонија Бандераса

Холивудски глумац Антонио Бандерас и индијска глумица Малика Шерават, уживали су у прљавом плесу на једној јахти. Блиски сусрет двоје уметника само је додатно поткрепио гласине да је брак Мелани Грифит и Антонија Бандераса у великој кризи.

Након што је објављена вест да се глумачки пар, Мелани Грифит и Антонио Бандерас разводе, медији су објавили снимак на којем шпански глумац плеше са прелепом глумицом Маликом Шерават.

Сусрет двоје глумаца догодио се на једној од журки Филмског фестивала у Кану, тачније на јахти Пола Алена.

Иван Битон, стилиста Малике Шереват, изјавио је да је Бандерас те вечери био опчињен глумицом.

„Колико је Мелика била привлачна Бандерасу види се на снимку. Глумац јој је у једном тренутку пришао и загрлио је са леђа. Чуо сам и да јој говори како је лепа. Док су њих двоје плесали, у једном тренутку им је пришла жена у четрдесетим и одгурнула глумицу. Тада сам ухватио Малику за руку и одвео је са прославе. Нисмо желели да учествујемо у било каквој драми", рекао је Битон.

Глумичин стилиста је додао да и поред очигледних симпатија Антонија Бандераса према Малики Шереват, индијска глумица се никада не би упустила у везу са ожењеним мушкарцем.

Бандерас неће још дуго имати статус заузетог мушкарца, па индијска звезда неће имати више разлога да одбија глумца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије