Читај ми!

Роби му певао уживо преко интернета

Запањени Адам Хуаби имао је ту част да му Роби Вилијамс ексклузивно отпева своју нову песму преко друштвене мреже Четрулет.

Свој последњи „наступ уживо", Роби Вилијамс је имао преко видео-чет мреже Четрулет, где је само за запрепашћеног Адама Хуабија отпевао већи део своје нове песме.

Студент књиговодства из Есекса, у Енглеској, објашњава како је то изгледало: „У једном моменту сам причао са човеком из Алжира... а у следећем се изненада Роби појавио".

Ова мрежа, иначе, функционише по принципу насумичног повезивања и ћаскања са потпуним странцима путем веб-камера.

„Нисам веровао да је то он, па је скинуо мајцу да би ми показао препознатљиве тетоваже на грудима и пет сниматеља око себе у његовом холивудском студију", додаје Адам.

„Рекао ми је да снима нову песму и почео да је пева. Додао је да се зове 'Losers' и да ће је објавити у октобру. Била је добра, допала ми се. До сада сам четовао са неколико непознатих људи на Четрулету, али никада са суперзвездом", истиче деветнаестогодишњак.

Адам је све снимио на свом „ајфону" и поставио на интернет. Међутим, огласио се и портпарол групе „Тејк дет" (Take That) и демантовао да ће то бити Робијев наредни сингл.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије