Читај ми!

Удаје се Софија Вергара

После две године везе, Софија Вергара пристала је да се уда за Ника Лоеба. Осим бројних поклона које је добила од родбине и пријатеља, лепа Колумбијка добила је и веренички прстен од Ника у Мексику где прославља 40. рођендан.

Обожаваоци Софије Вергаре разочарани су и тужни. Колумбијска глумица и Ник Лоеб су се верили. Иако су две године у вези, мало ко је очекивао овакав расплет догађаја нарочито после свађе и привременог раскида у мају.

Вергара је тренутно у Мексику, где у друштву 90 пријатеља и чланова породице прославља четрдесети рођендан.

Према изјавама неименованог извора блиског пару, Лоеб је запросио Вергару у близини одмаралишта међу рушевинама старих грађевина које су зидале Маје.

Датум венчања још није одређен.

Глумица је ове наводе потврдила без речи – фотографисана је са дијамантским прстеном на руци. То ће бити њен други брак.

Као тинејџерка се удала за Доа Гонзалса с којим има двадесетогодишњег сина Манола.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије